Predjedi
Hladna melonina juha z limetinim sokom in svežo figo
Hladna jagodna juha z jogurtom in gozdnimi sadeži

Glavne jedi
Goveji rumpsteak na žaru s popečenimi svežimi figami z rožmarinom
Piščančji file gratiniran s paradižnikom in mozzarello s svežo baziliko
File lososa na žaru z rukolinim pestom in čemaževimi žlikrofi
Popečena hobotnica na oljčnem olju s pečenim krompirjem in mediteransko zelenjavo
Sipine tagliatelle s kraljevimi kozicami in sušenimi paradižniki

Solatni krožniki
– s tunino in jogurtom
– s popečenim roastbeefom in strganim parmezanom
– s kraškim pršutom, svežo figo in mascarponom
– z ocvrtimi piščančjimi trakci s sezamom
– z ocvrtimi polnjenimi lignji
– z rukolo, lubenico, feta sirom, sušenim paradižnikom, popečenim pršutovim cvetom in praženimi mandlji