Tisto, kar danes poznamo pod uradnim nazivom Štorman d.o.o., je nastalo kot plod ljubezni do gostinstva, ko je pred štiridesetimi leti Zvone Štorman odprl novo restavracijo v Šempetru. Vanjo, predvsem pa v odnos do hrane, postrežbe in seveda gostov, je vnesel kanček nemške pedantnosti in natančnosti, ki se jo je naučil med svojim delom v tujini, dodal zvrhano mero domače pristnosti in dobrega okusa, vse pa povezal z veliko predanostjo in zavzetostjo do gostinskega poklica. “Če začneš svojo gostinsko-turistično pot pri petnajstih letih, delaš in se razdajaš s srcem, ugotoviš, da si svoje življenje posvetil gostinstvu in da bi se za to odločil vedno znova.”

Skozi vsa leta našega poslovanja, vse od poletja leta 1980, smo gradili naše gostinstvo – lokale smo opremljali tako, da se v njih vse skupine ljudi počutijo prijetno, da smo jedilne liste pripravljali tako, da bo prav vsak za vsako priložnost lahko našel nekaj zase, da so naši natakarji takšni, da njihov način strežbe in komunikacije ustreza čim širšemu krogu ljudi. Veseli nas, da naši gostje pri nas prepoznajo tiste stvari, za katere se še posebej trudimo in na katere smo še posebej ponosni. To so predvsem gostoljubje, prijaznost, ustrežljivost, ponudba in kakovost hrane, postrežbe (hitrost, zanesljivost, strokovnost) in ustaljeni standardi (dobim, kar pričakujem; tradicija). 40 let od začetka ustvarjanja gostinstva Štorman. Že 30 let gostje vedo, zakaj se vračajo.

Restavracija Štorman je prepoznavna gostinska lokacija, naša ponudba in postrežba pa tisto, kar naše goste vedno znova privabi k nam. In mi vam, dragi gostje, vedno radi ustrežemo. Lokal ima – poleg osnovne – še nekaj sprecifične, dodatne ponudbe, ki se posebej prilagaja trendom in letnim časom, dogodkom in lokalnemu okolju. Tudi Zvone Štorman še vedno rad prime za kuhalnico in pripravi vrhunske specialitete, tako kot tudi naša številčna ekipa, ki vas z veseljem postreže in razvaja pri nas ali kadar za vas pripravimo catering za poroke, življenske jubileje, proslave ali kakšne druge prijetne priložnosti. Se vidimo – znova ali prvič – v vaši priljubljeni restavraciji Štorman!

Zahvaljujemo se vam za zaupanje in zvestobo.

Za vaše dobro počutje bomo – s kakovostjo in bogato ter prepoznavno gostinsko ponudbo, ki ne odstopata od ustaljenih standardov, s prijazno postrežbo, ustrežljivostjo, gostoljubjem, prilagajanjem trendom v gostinstvu – skrbeli še naprej. Želimo, da se pri nas počutite prijetno in domače ne glede na družbo in priložnost. Za vsakogar, za vse priložnosti, za vsak dan!