Z izkušnjami, prilagodljivostjo, strokovnim delom, sledenjem novostim ter usposobljenim kadrom lahko ustrežemo različnim pričakovanjem. Pripravimo Vam popolno storitev s pogostitveno opremo ter izbiro in skladnostjo jedi po vaših željah.

Slavnostni banketi, poslovna in diplomatska srečanja, otvoritve, poročne slovesnosti, obletnice, prednovoletna srečanja, poslovni zajtrki, kosila in večerje, pogostitve ob kongresih, tiskovnih konferencah, rojstnodnevni pikniki, kosila ali večerje, za catering, postrežbo izven gostinskega lokala, pravzaprav ni omejitev – niti lokacijskih niti priložnostnih.
Kolikor je različnih priložnosti, toliko je različnih primernih pogostitev. Naj bosta hrana in pijača postreženi samo za odmor na konferenci ali bistvo druženja na rojstnodnevni zabavi, je dogodek, ki ga organizirate, priložnost, da svoje povabljence pogostite s primerno pripravljenim cateringom. In pri prav vseh dogodkih smo veseli in ponosni, da lahko sodelujemo z vami.
Catering team Štorman deluje že vrsto let in lahko z izkušnjami, prilagodljivostjo in iznajdljivostjo, poznavanjem posebnosti postrežbe na terenu, s strokovnim delom ter kadrom ustreže različnim željam naročnikov in se po potrebi hitro prilagodi prazničnem dogajanju.
Zagotovimo vam lahko popolno storitev: s pogostitveno opremo (gostinski drobni inventar, prostorska ureditev z inventarjem), z izbiro in skladnostjo posameznih menijev oziroma jedi, z izbiro vrhunskih vin ter seveda s skrbjo za odlično počutje organizatorjev in povabljenih gostov.
Pripravili smo nekaj primerov osnovne ponudbe catering storitev: pogostitev s hladno-toplim bifejem, hladnim bifejem, cocktail party in “finger food”. Komur je ljubša izbira posameznih jedi, smo pripravili tudi izbor finger food jedi, ki si jih po čisto svojih željah sestavi v meni.
Oglasite se in povejte svoje želje glede hrane, pijače, postrežbe, pogostitvenega prostora, opišite dogodek, premislite o tem, kaj imajo radi vaši gostje, da vam lahko pripravimo vam prilagojeno ponudbo.

Hladno-topli bife

Hladni bife

Divjačinski carpaccio s staranim kisom in tartufovim oljem s porovimi slamicami
Kraški pršut z lešnikovo salso
Melonin koktejl z ognjeno polivko
Angleško pečene roastbeefove rezinice, polnjne s hrenovo peno, sardelnimi fileji in zelenjavo
kraljeve kozice s kaviarjem in žafranovo majonezo
Popečena hobotnica iz pečice marinirana z izbrano zelenjavo
Svinjska ribica pečena v kruhu s suhim sadjem
raznovrstni siri s sadjem in oreščki

Solatni bife

Popečen mladi sir z balzamičnim kisom in oljčnim oljem
Paradižnik z mozzarello na rukoli z rakovim pestom
Topli bife
Polnjeni telečji medaljončki s pršutom v omaki s teranom in rožmarinovo vejico
Ocvrta piščančja prsa v čebulni paniri z belim sezamom
Polnjni lignji z divjim rižem in jurčki v rdeči buzari
Pehtranovi štruklji
Ocvrte zdrobove kroglice z jurčki in parmezanom
Zelenjavna nabodalca iz pečice z zeliščnim maslom

Sladki bife

Čokoladne tortice z banano in karamelo
Pobarvana panna cotta z malinovim pirejem
Presna malinina tortica s kakavom in bananami
Sveže rezano sadje